cap_comedy_04

+16 – LOCAL SOCIAL DE PENELLES – PORTES OBERTES A LES 19:30H – SERVEI DE BAR

VENDA D’ENTRADES

ARTISTES PARTICIPANTS

gargar_comedy_01

Andres Farina és un còmic italià, resident a Barcelona, actiu des del 2017. Durant aquests 6 anys ha participat a la Ruïna, El Sentit de la Birra Live, el Soterrani (on actua en català o que més se li sembla), la Flama Fest i té un monòleg gravat en el canal de comèdia de Phi Beta Lambda.

En el 2019 funda el L.O.C.A. Comedy, el primer Open Act LGTBQ+ de comèdia de la ciutat comtal i dos anys després en el 2021 presenta el seu primer unipersonal d’estand up Finóquio, que ha passat per diversos escenaris de Barcelona i Madrid. Ha estat col·laborador del batega night Zona Franca, té un podcast, Tiramisú, un marit argentí i un perr-fill que es diu Astor, com Piazzola, no com la marca de maquillatge, ull.

gargar_comedy_03

Irene Minovas és actriu i còmica. Ha col·laborat en programes com “Zona Franca” (TV3) o “Via Lliure” (Rac1) i participat en espectacles de comèdia com el Soterrani, el Comedy Gold, La Llama Fest i Festival Cruïlla. El seu humor és costumista, absurd i lleuger, despatxat en un to tranquil i pausat. No acostuma a conversar amb gent del públic. Té un discurs feminista i d’esquerres sense incidir directament en temes polítics o fer activisme.

gargar_comedy_02

Andrés Fajngold és un còmic argentí que viu a Barcelona des de l’any 2005. La seva cara és coneguda en els clubs de comèdia locals on alterna actuacions en català, castellà i anglès. Molta gent ha descobert la seva comèdia particular a partir de la seva col·laboració en el late night de TV3 Zona Franca.

PATROCINA
LOGO_SANMIGUEL_COMEDY
ORGANITZA
logos_organitza_2
PROGRAMA
logo_programa_3